07:48 22 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.92
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  9357390

  Păcăleală planetară! Cunoscutul realizator TV pune față în față proba clară că OMS a mistificat datele și condițiile pentru Pandemie – de unde și declararea acesteia în condiții dubioase!

  BUCUREȘTI, 23 mart – Sputnik. Sub forma unor ”precizări (care) se impun”, apreciatul realizator TV Răzvan Dumitrescu publică probe clare că Pandemia este, în mare parte, o mistificare în termeni – sau o păcăleală planetară!

  Astfel, Răzvan Dumitrescu arată cum OMS a schimbat definiții cheie, ca ”Pandemie” și ”imunitate de turmă” pentru a putea declanșa isteria mondială a pandemiei și apoi cea a vaccinării.

  Astfel, teleastul arată că între ianuarie 2003 si iulie 2008, pe site-ul OMS definiția PANDEMIEI era următoarea:

  ”O pandemie de gripă are loc când apare un nou virus gripal împotriva căruia populația nu are imunitate, și care rezultă în câteva epidemii simultane pe tot globul, cu un număr enorm de morți și de bolnavi. Când are loc o schimbare majoră într-una sau în ambele proteine de pe suprafața virușilor, nimeni nu va avea imunitate parțială sau totală împotriva infecției pentru că este un virus complet nou. Dacă acest nou virus are și capacitatea de a se răspândi de la om la om, atunci o pandemie va avea loc”.

  Apoi, observă Răzvan Dumitrescu, ”În 2011 găsim deja alta definiție, schimbată în punctele esențiale:

  Pandemia este definită ca „o epidemie care apare la nivel mondial sau într-o zonă foarte largă, care traversează granițele internaționale și care afectează de obicei un număr mare de oameni”.

  ”A dispărut  condiția aceea cu numărul de victime!”, observă Dumitrescu, subliniind că ”Pe vechea definiție boala trebuia să fie catastrofală pentru a căpăta denumirea de PANDEMIE”.

  În schimb, pe noua definiție, ”orice, chiar și o simplă răceală cu mare răspândire poate fi declarata PANDEMIE”.

  Același lucru, o modificare dubioasă, apare în cazul ”imunității de turmă” - o altă definiție importantă care ”a fost schimbată din mers de OMS.

  Iunie 2020: ”Imunitatea de turmă este protecția indirectă la o boală infecțioasă care se produce când o populație devine imună fie prin vaccinare, fie dobândește imunitate naturală în urma infectării”.  

  Octombrie 2020: ”Imunitatea de turmă, cunoscută și ca ”imunitatea populației” este un concept folosit pentru vaccinare; populația poate fi protejată împotriva unui anumit virus când un anumit procent este vaccinat”.

  ”Cu alte cuvinte, potrivit noii definiții, doar vaccinarea dă acest tip de imunitate, nu și trecerea prin boală!!!”, scrie Răzvan Dumitrescu.

  Concluzia? Răzvan Dumitrescu o pune diplomatic, sub forma unei ”mici întrebări”: ”Dacă astăzi ar fi fost în vigoare vechea definiție a PANDEMIEI și vechea definiție a imunității de turmă, am mai fi avut ceea ce avem și vedem acum?”.

  Cu siguranță, nu! Concluzia noastră? Trăim pe o planetă păcălită!

  Tematic

  Reprezentantul Românie la OMS: „Bolnavii de COVID vor ajunge fără loc în spitale”
  OMS: O persoană din patru va avea această problemă de sănătate până în 2050
  Rusia și OMS au discutat despre utilizarea vaccinului rusesc Sputnik V
  Tagurile:
  OMS, Răzvan Dumitrescu

  Știrile Zilei