03:51 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  60670

  Controversatul Andrei Caramitru, ideolog al USR, a fost amendat pentru insulte și afirmații jignitoare la adresa votanților și susținătorilor PSD.

  BUCUREȘTI, 25 mart – Sputnik. Printr-o recentă decizie a Consiliului  Naţional pentru Combaterea Discriminării, Andrei Caramitru, controversatul fiu al celebrului  actor Ion Caramitru, a fost amendat cu 3000 de lei.

  Considerat de fani un adevărat ideolog al USR, Andrei Caramitru s-a remarcat prin poziții de un radicalism de tristă amintire, exprimate deseori printr-un limbaj jignitor, arogant și de un cinism grosolan.

  De data asta, sancţiunea este urmarea unor afirmaţiile discriminatorii făcute de Andrei Caramitru la adresa votanţilor PSD, în noiembrie 2020.

  Decizia CNCD a fost luată în unanimitate, în şedinţa de miercuri, 24 martie, în urma autosesizării instituţiei, transmite agenția „Știri pe surse”. 

  ***

  În postarea pentru care a fost amendat, Caramitru scria ”Cine Votează PSD? Cine Votează in celelalte tari cu demenți populiști? Cei care sunt eșuați”.

  ”Pierduți undeva într-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educație, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur - atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei. Și votează isteric ca să pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează in IT, sa pedepsească intelectualii. Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație - oculta îi vrea săraci cumva”

  Andrei Caramitru scria că votanții PSD ”sunt săraci și vai de mama lor pentru că sunt proști de bubuie și nu știu să facă nimic, votează hoți și ticăloși să le fie primari. De proști ce sunt. Și atunci evident că acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri”.

  Tot despre votanții PSD, Caramitru scria că ”sunt leneși”, ”leneși și proști”, ”alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD”.

  Tematic

  Zamfir, reacție puternică după insultele Caramitru! PSD tace…
  Andrei Caramitru, amendat pentru că a jignit Biserica
  Oana Lovin îl face praf pe Andrei Caramitru
  Tagurile:
  Andrei Caramitru

  Știrile Zilei