13:15 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  45410

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru luna aprilie. Aflăm de când se încălzeşte vremea şi cât de ploioasă va fi a doua lună de primăvară.

  BUCUREŞTI, 27 mart – Sputnik. Potrivit prognozei meteo ANM, în prima parte a lunii aprilie temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această dată, astfel că, după un martie deosebit de rece, ne vom bucura în sfârşit de căldură.

  Primăvara în Moldova
  © Sputnik / Cezar Salagor

  Cum va fi vremea în toată ţara în perioada 29 martie - 26 aprilie, potrivit ANM:

  Intervalul 29 aprilie - 5 aprilie:

  Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

  Intervalul 5-12 aprilie:

  Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

  Intervalul 12-19 aprilie:

  Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

  Intervalul 19-26 aprilie:

  Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor deficitare în regiunile centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

  Tagurile:
  Aprilie, Meteo

  Știrile Zilei