04:12 15 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  1749271

  Cunoscutul avocat publică o scurtă și excelentă analiză despre cum a evoluat mentalitatea publică despre Pandemie și încrederea în măsurile luate de oficialități.

  BUCUREȘTI, 27 martie – Sputnik. Cunoscutul avocat are dreptate – chiar șochează cu prima afirmație: ”Vă voi șoca. Eu chiar cred în Pandemie”.

  De, de fapt, nu se referă la ”viroză” acum. ”Mă refer la Pandemia de Prostie care a lovit planeta”.

  ”Oameni din toate stările, din toate mediile, din toate țările au fost infectați de virusul prostiei”, scrie avocatul, descriind și ”simptomele” acestei ”infecții” – ”frică, psihoză, manii, conformism...”.

  Dar, constată Dan Chitic, ”suntem pe punctul să atingem imunitatea de turma, moment in care virusul prostiei nu va mai fi la fel de virulent, ba chiar vom deveni complet imuni la această tulpină a prostiei”.

  Pe ce se bazează Dan Chitic? Pe cel mai bun vaccin contra prostiei – foamea! ”Probabil ca foamea e cel mai bun antiviral, cel mai bun vaccin pentru virusul prostiei”.

  ”Și iar constat ca din ce în ce mai mulți încep sa fie vaccinați cu antiviralul “Foame”. Da, majoritatea încă se preface a înțelege și accepta “măsurile sanitare” ale guwernerului Cîțu”.

  Dar, replică avocatul, e clar aceștia din urmă se prefac... ”așa cum înainte de ‘89 toți se prefăceau a fi convinși de comunism, însă si-ar fi dat imediat carnetul de partid sau cravata de pionier pentru o cutie de Cola”.

  ”Tot așa și azi marea majoritate doar se preface ca mai crede “necesitatea măsurilor sanitare”... desigur, mai sunt și oameni îngroziți încă de viroză! Tot așa cum mai erau oameni pătrunși de ideologia comunista chiar și pe 22 Decembrie ‘89!”, scrie Dan Chitic.

  Situația reală este însă alta – ”procentul celor “imunizați” îl depășește pe cel al dogmatizaților” - și ”ei”, autoritățile, ”știu asta”, iar de aici vine ”disperarea și furia în a lua măsuri din ce în ce mai stricte, mai aberante, mai nelegale și neconstituționale!”.

  ”Dar va fi in zadar. Și ei știu și asta! De unde disperarea!”, scrie Dan Chitic, punctând – ”Nouă ne rămâne doar sa fim NeProști! Imunizați la virusu’ prostiei”.

  Concluzia e clară: ”Doar așa vom putea afla Adevărul! Doar așa vom putea fi Liberi! Așa sa ne ajute Dumnezeu!”, încheie Dan Chitic.

  Tematic

  Dan Chitic sfidează represaliile: ”Mă simt mândru că sunt român!”
  Dan Chitic, reacție fulminantă după ce a fost numit ”TERORIST”
  Dan Chitic, lovit din nou: ”Am fost ținta, e clar că deranjez!”
  Tagurile:
  Pandemie, Dan Chitic

  Știrile Zilei