22:20 11 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  26431

  Adepții numerologiei susțin că soarta fiecărei persoane este scrisă dinainte și poate fi aflată doar definind numărul lor karmic, care depinde direct de data nașterii. Cunoscându-l, persoana ar putea afla misiunea pe care o are pe acest pământ.

  Karma: Lucruri uimitoare pe care le poți afla după data nașterii

  În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", numerologul și psihologul Ala Andon a explicat că fiecare persoană, făcând un calcul simplu, poate afla lucruri uimitoare despre personalitatea lui și chiar poate afla datoria karmică pe care o are de-a lungul vieții.

  "Nu este nimic complicat în acest calcul, este suficient să cunoașteți data nașterii, cifra lunii și anul nașterii. Toate cifrele adunate împreună vor constata numărul vostru karmic", a precizat Ala Andon.

  Numerologul a prezentat cu lux de amănunte în studioul Sputnik Moldova semnificația fiecărei cifre în scopul calculării datoriei karmice pe care o poate avea persoana.

  Vă îndemnăm să accesați interviul audio atașat pentru a afla detalii curioase și uimitoare despre personalitatea și misiunea pe care o aveți din perspectiva numerologiei.

  Tagurile:
  numerologie, data nașterii

  Știrile Zilei