15:02 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  37302

  Un caz cutremurător a avut loc zilele trecute în stânga Nistrului. Un individ drogat a încercat să fure în plină zi doi copii care se jucau pe o stradă. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere.

  CHIȘINĂU, 28 mart - Sputnik. Structurile de forță din regiunea transnistreană susțin că doi copii, un frate și o soră, au devenit ținta unui individ care se afla sub influența drogurilor și a încercat să-i răpească. Totul s-a întâmplat în plină zi pe o stradă din Tiraspol. 

  Cei doi frați se jucau când individul s-a apropiat de ei și l-a luat pe băiatul de 8 ani cu tot cu bicicleta copilului. Fetița a alergat în grabă din urmă să-și salveze fratele.

  Parcă ar fi presimțit ceva, mama celor doi micuți și-a telefonat fiica să vadă dacă totul este în regulă. Aceasta a anunțat-o despre faptul că un bărbat i-a furat fratele, iar femeia a alergat în garbă afară. 

  La un moment dat, individul s-a apropiat de fetiță, iar băiatul a reușit să fugă. Copila a început să alerge ca să scape de el, iar el a încercat să o ajungă din urmă. A fost însă oprit de mama copiilor, care a reușit să-l împiedice. Între timp, a apărut și tatăl celor doi micuți, care a reușit să-l prindă pe individ. Acesta a recunoscut că a vrut să-i violeze fiica.

  Toată această scenă de groază a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

  Milițienii au constatat că individul se afla sub influența drogurilor. Acesta riscă acum închisoare.

  Tematic

  Nou caz şocant de răpire a unei minore de o reţea de interlopi – poliţia nu a făcut nimic
  Serviciile secrete românești - acuzate de răpire în Londra
  S-a aflat „Cine a răpit-o pe Alexandra și unde a dus-o” - VIDEO
  Tagurile:
  Răpire, Copii

  Știrile Zilei