08:53 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
  45702

  Chiar dacă Bucureștiul și țara sunt cuprinse de proteste anti-restricții, Raed Arafat a anunțat ce se va întâmpla dacă rata de infectare va crește, de măsuri se vor lua.

  BUCUREȘTI, 29 mart – Sputnik. În timp ce capitala și mai multe mari orașe erau acaparate de proteste care îi cereau demisia, secretarul de stat Raed Arafat nu a fost impresionat, ci a vorbit de restricțiile care se vor lua dacă va crește rata de infectare.

  Astfel, Arafat a declarat în această seară la B1 TV, despre ce se va întâmpla în București.

  ”Astăzi e 7.06, în câteva zile s-ar putea ajunge la 7,5”, a spus Arafat, punctând – ”Clar se vor aplica măsurile de week-end și în timpul săptămânii”.

  Cu alte cuvinte, limitarea deplasării va fi la ora 20 în toate zilele săptămânii,  nu la 22 ca acum – și doar în week-end la 20.

  Arafat spune că a comparat măsurile luate în România ce cele din alte țări. ”Nu sunt emanația unei singure persoane - s-a parcurs un drum că să se ajungă aici”.

  Secretarul de stat spune că, în baza datelor de la INSP, au fost propuse și măsuri mai dure – ”unele măsuri mai restrictive s-a luat măsura să nu se aplice acum”.

  ”Înțeleg foarte bine că populația e obosită… a trebuit cu toții să schimbăm modul de viață”, a spus Raed Arafat, completând - ”Avem o lumină la capătul tunelului, vaccinarea, România stă foarte bine la campania de vaccinare”.

  Тема:
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)

  Tematic

  PNL, dezicere politică de Raed Arafat și Vlad Voiculescu!
  Meci total: Iosefina Pascal contra Arafat! Contraatac puternic!
  Cunoscut preot, lecție pentru Arafat: ”Să nu deveniți ca Faraonul Egiptean!”
  Tagurile:
  Restricții, Raed Arafat

  Știrile Zilei