09:16 18 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
  591 0 0

  Controversatul ”ideolog” al radicalilor din USR are o reacție incalificabilă la adresa protestatarilor anti-restricții – din nou intră sub incidența legii

  BUCUREȘTI, 30 mart – Sputnik. Amendat recent pentru a doua oară de CNCD, Andrei Caramitru recidivează, insultându-i pe protestatarii anti-restricții.

  Într-o postare pe pagina sa Facebook, Andrei Caramitru îi numește pe protestatari ”Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi”.

  ”Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”, scrie disprețuitor Caramitru, ”Stau cu mama și cu tata, că de unde bani de chirie”.

  Și, continuă în același stil controversatul personaj, „Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă sa se trateze. O să se sufoce în case”.

  ”Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim“, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

  Reamintim că personajul a jignit multe personalități și instituții de la revenirea sa în România, inclusiv BOR, fapt pentru care a fost amendat prima dată de Consiliul pentru combaterea discriminării. De asemenea, Dan Barna s-a delimitat de Caramitru și i-a retras calitatea de consilier al său.

  Тема:
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
  Tagurile:
  Andrei Caramitru, protestatari, Bucuresti, proteste

  Știrile Zilei