10:18 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3407252

  Cunoscuta activistă pentru democrație Iosefina Pascal a publicat două materiale video în care prezintă și argumentează ipoteze fulminante ce aruncă o cu totul altă lumină asupra a ceea ce s-a petrecut la proteste – mai ales cine s-a aflat în spatele agresiunilor

  BUCUREȘTI, 1 apr – Sputnik. Tânăra activistă pentru democrație Iosefina Pascal a realizat o anchetă jurnalistică bazată pe imagini filmate de ea, de Luis Lazarus și de alți participanți la proteste.

  În baza probelor, a informațiilor primite și a propriei experiențe de la alte mitinguri, jurnalista independentă formulează și argumentează o ipoteză fulminantă – o colaborare între unii jandarmi și cei care au agresat forțele de ordine și au aruncat o lumină negativă asupra protestului - sau au încercat asta.

  ”AM confirmarea faptului că infiltrații au fost cunoscuți, tolerați și chiar organizați de către anumiți jandarmi!” , acuză Iosefina, subliniind că ”jandarmii știau că urmează să fie violente, deși, timp de 6 ore, protestul fusese eminamente PAȘNIC si CONSTITUȚIONAL”.

  Bazându-se și pe filmările cunoscutului realizator TV și investigator Luis Lazarus, Iosefina Pascal punctează: ”Atunci când au început VIOLENȚELE, comandantul fuma liniștit, nepăsător”.

  iolenți, deși chiar eu am indicat vreo două persoane pe care NU le-au extras înainte să degenereze lucrurile”, scrie Iosefina – iar faptul este ilustrat și în filmările echipei lui Lazarus.

  ”Apoi, același comandant stătea și instruia grupuri de protestatari în marș cum și ce să scandeze și unde să se poziționeze...”, scrie Iosefina Pascal.

  Jurnalista a publicat două filme – primul este o detaliere a teoriei și a argumentelor, cu detalii foarte interesante, cu relatări și mărturii – merită urmărit cu atenție! Este un efort jurnalistic de excepție!

  Cel de-al doilea este scurt, practic un infografic cu imagini cheie, secvențe semnificative – totul însoțit cu explicații. O sinteză a teoriei Iosefinei Pascal și a argumentației.

   

  Tagurile:
  Iosefina Pascal

  Știrile Zilei