08:07 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
  29834

  Astăzi, 3 aprilie 2021, la Poliția Capitalei sunt audiate 22 de persoane care au participat la protestele violente din Piața Unirii din București la începutul acestei săptămâni.

  BUCUREȘTI, 3 apr – Sputnik. Zi plină pentru polițiștii Capitalei: și aceasta pentru că nu mai puțin de 22 de persoane vor fi audiate.

  Motivul îl reprezintă faptul că polițiști din cadrul Poliției Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3, au pus în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, atât în București, cât și în județele Giurgiu, Prahova și Ilfov, precum și mai multe mandate de aducere, în cazul infracțiunilor săvârșite în noaptea de 29 spre 30 martie 2021, în zona Piața Unirii.

  Este vorba despre acțiunile de vandalism din timpul protestelor față de noile restricții impuse de autoritățile din România pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

  În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate și vor fi conduse la audieri 22 de persoane, informează digi24.ro .

  De asemenea, în timpul perchezițiilor au fost găsite și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice.

  Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, Direcția Generală de Jandarmerie a municipiului București, precum și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei au sprijinit această acțiune

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 va continua cercetările.

  Тема:
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)

  Tematic

  Poliția a dejucat un protest armat la Capitoliul din Oregon
  Iosefina Pascal denunță fapte scandaloase ale USR – adevărată poliție politică!
  Polițiștii, palmă pentru Guvern: ”Minciuni, incompetență!”
  Nebunie într-un parc din Bruxelles: oameni, polițiști ecveștri și tunuri de apă
  Poliția Capitalei, acțiune în forță: protestatari, duși la audieri

  Știrile Zilei