09:41 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  406112

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență susține, cu dovezi, că a fost victima unui fake-news de proporții, distribuit pe rețelele de socializare. Cum combate demnitarul ce a apărut în spațiul public.

  BUCUREȘTI, 5 apr – Sputnik. Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, atratge atenția asupra faptului că în spațiul public circulă câteva imagini care îl prezintă pe el la cumpărături fără masca de protecție. Se insinuează, astfel, că ar fi o poză recentă, în contextul deplasării sale într-o misiune oficială în afara României.

  ”Țin să aduc la cunoștință celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult decât un an, când purtarea măștii nu era obligatorie. Ca să fac și o glumă, între ziua în care a făcut cineva poza respectivă și ziua de astăzi sunt cu aproximativ 12 kilograme mai puțin!”, a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

  Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a precizat că toți cei care încearcă să-l denigreze cu siguranță nu se vor opri aici, ci vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au, însă și-a exprimat încrederea că majoritatea românilor știu acest lucru.

  Postarea sa a strâns multe mesaje de susținere din partea internauților, mulți dintre ei sugerându-i secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne să nu pună la suflet răutățile apărute în spațiul public.

  ”Cu toată stima, domnule Arafat, suntem mulți care vă apreciem eforturile și munca și nu ne lăsăm influențați de aceste falsuri. Putem face diferența! Cine a văzut pozele făcute în Iordania ar fi sesizat și… diferența de kilograme. Sunt oameni răi care vor să vă intimideze și să instige lumea. Dar sunt și oameni, mulți, care vă cunosc și recunosc profesionalismul. Sănătate, răbdare, putere de muncă și înțelepciune în activitatea pe care o desfășurați!”, i-a transmis un internaut lui Raed Arafat.

  ”Eu zic să nu vă mai pierdeți timpul cu explicații… până să iau acest virus eram oarecum contrariată… lăsați-i să guste și vor vedea cât este de parșiv și greu”, a scris altcineva.

  Tematic

  PNL, dezicere politică de Raed Arafat și Vlad Voiculescu!
  Cum a comentat Arafat protestele contra restricțiilor COVID-19
  În ciuda protestelor, Arafat anunță restricții posibile
  Tagurile:
  Raed Arafat

  Știrile Zilei