02:07 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  6295232

  Declarație șocantă a cunoscutei doctorițe, care este exasperată de ceea ce se întâmplă cu măsurile luate de autorități și de atitudinea provocatoarea a acestora.

  BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik. Una dintre cele mai ascultate voci din domeniul medical, prof.univ.dr. Monica Pop își mărturisește stupoarea față de ce fac autoritățile anti-pandemie.

  Dr. Pop este șocată de regulile impuse de autorități pentru înmormântarea persoanelor care au fost infectate cu COVID-19, apreciind că vor duce la o revoltă a populației – și parte că asta se și dorește!

  ”Efectiv, cred că se apropie o revoluție!”, spune dr. Pop. ”Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic”.

  Monica Pop consideră că ”într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite” dar ceea ce se întâmplă acum ”este doar ceva unilateral – este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor”.

  ”Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul - altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii”, a declarat Monica Pop la ”Sinteza Zilei”. 

  Celebrul medic și manager de spital consideră că ”greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile” – iar un exemplu în acest sens este chiar ministrul Sănătății.

  ”Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori - el ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul”, a comentat dr. Pop la ”Sinteza Zilei”, conchizând ”Este incredibil ce se întâmplă”.

  Tematic

  Monica Pop denunță cea mai mare greșeală din Pandemie – ”E un fel de GENOCID!”
  Monica Pop lansează NUCLEARA zilei: BANI mulți – unde sunt?! Autoritățile, puse la zid!
  Monica Pop dezvăluie trucul prin care românii sunt manipulați
  Tagurile:
  Adina Monica Popescu

  Știrile Zilei