00:39 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  2334233

  Monica Pop a dezvăluit un mesaj pe care i l-a trimis lui Vlad Voiculescu: ”I-am scris: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie… orice tată spune copilului când greșește”.

  BUCUREȘTI, 22 apr – Sputnik. Celebrul medic și manager de spital Monica Pop a avertizat mereu că Vlad Voiculescu numirea lui Vlad Voiculescu la Sănătate este un dezastru.

  Acum iese la iveală un alt scandal – și arată cât de ipocrit este personajul. Tatăl acestui politician care și-a clădit cariera pe atacuri la PSD și la ”penali” are în trecut un accident mortal în urma căruia a scăpat datorită GRAȚIERII dată și votată de… PSD!

  Concret, la ”Sinteza zilei” a fost prezentată o anchetă din care reiese că în urma unui accident rutier produs de tatăl lui Vlad Voiculescu a murit o tânără. Accidentul a avut loc pe 27 ianuarie 1999.

  ”Ulterior, după toate procedurile judecătoreşti Vasile Voiculescu ajunge să fie graţiat pe 17 octombrie 2019 conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD”, arată datele prezentate de Antena 3.

  Legea de graţiere cu care a scăpat tatăl marelui anti-pesedist a fost propusă de guvernul PSD Năstase și votată de Parlamentul condus de… Valer Dorneanu!

  Și, ca totul să fie complet – ”Partea cea mai gravă este că victimele nu au fost despăgubite aşa cum s-a prevăzut în sentința primită”, reiese din ancheta Antenei 3.

  În contextul acestor date șocante, Monica Pop a dezvăluit un mesaj pe care i l-a trimis lui Vlad Voiculescu: ”I-am scris: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie… orice tată spune copilului când greșește”.

  Acum, Monica Pop, văzând cine este și ce a făcut tatăl ex-ministrului, spune clar: ”dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată… este dezonorant ceea ce au făcut”.

  ”Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă - el este un demon… este duşmanul poporului”, a declarat dr. Monica Pop.

   

  Tematic

  Monica Pop denunță cea mai mare greșeală din Pandemie – ”E un fel de GENOCID!”
  Monica Pop lansează NUCLEARA zilei: BANI mulți – unde sunt?! Autoritățile, puse la zid!
  Monica Pop dezvăluie trucul prin care românii sunt manipulați
  Tagurile:
  Adina Monica Popescu

  Știrile Zilei