08:43 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  377141

  Apreciatul analist Constantin Gheorghe vine cu o reacție dură față de Ioana Mihăilă, noul ministru ale Sănătății.

  BUCUREȘTI, 22 apr – Sputnik. Datele care au apărut despre Ioana Mihăilă, noul ministru ale Sănătății, îl fac pe apreciatul analist Constantin Gheorghe să reacționeze dur.

  Despre înlocuitoarea lui Vlad Voiculescu, cea care a zis că va urma cu strictețe politica și ”reformele predecesorului, au apărut date privind sponsorizări de la firme din ”BigPharma”, contracte cu statul, legături cu diverse firme, dar și faptul că a ”driblat” plățile la asigurări de sănătate.

  Așa că fostul consilier politic al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase scrie oarecum uluit: ”Am întrebat și ieri, întreb și azi: ce îndreptățire morală are să administreze sistemul public de sănătate, adică banii pe care îi plătim toți, o persoană care a făcut evaziune fiscală, pentru a se sustrage, practic, de la plata CAAS?”

  ”Persoană care, altminteri, face afaceri cu sistemul public de sănătate, ea lucrând în sectorul privat? Și nimeni nu se simte insultat de această alegere?” – întreabă analistul.

  Constantin Gheorghe constată cu ironie: ”Directorii de conștiințe ai patriei iubite s-au pierdut în peisaj?”

  Oare explicația tăcerii celor care scotoceau sub toate „pietrele” celor din PSD să fie pentru că ”Sunt indignați că nu l-au omorât ăștia pe Dragnia la mititica, și apucă să fie eliberat?”

  ”Altminteri, da, noi suntem români, etaloane de morală creștină, cinste și corectitudine!”, încheie analistul scurta lui notă.

  De altfel, nici nu era nevoie de mai multe cuvinte pentru a scoate în evidență absurdul situației în care Coaliția pune din nou România. Și, desigur, sunt previzibile noile scandaluri care vor însoți, în continuare, ministerul… Pandemiei. 

  Tagurile:
  Ministrul Sănătății

  Știrile Zilei