20:07 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  98442

  Decizie aberantă a gigantului Google care a șters de pe pagina castelului Riegersburg toate comentariile și recenziile negative ale românilor care făceau referire la uciderea ursului Arthur .

  BUCUREȘTI, 7 mai – Sputnik. După valul de comentarii negative pe pagina de google a Castelului Riegersburg, aparținând prințului Emanuel von und zu Liechtenstein care a ucis ursul Arthur din România, Google a intervenit și a șters recenziile românilor.

  După ce aceste comentarii coborâseră ratingul castelului la cifra 2, acum, după ștergerea recenziilor negative, pagina castelului s-a întors la onorabila cifră de 4,6 din cinci stele, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

  Așadar, Google a șters dintr-o dată tot scandalul în care este implicat prințul, redându-i ”onorabilitatea”, lucru pe care nu ar fi îndrăznit să îl facă dacă în cauză nu erau români.

  În momentul în care, în Occident, cineva comite fapte considerate grave, iar acest lucru devine notoriu, respectiva persoană își pierde afacerea, i se refuză comenzile sau i se anulează contractele. Pentru că vânătoarea a avut loc în România, Google a considerat că nu e atât de grav să împuști un urs în mod ilegal, într-o zonă protejată.

  Pentru că Google s-a grăbit să șteargă urmele faptelor prințului, merită reamintite comentariile românilor de pe pagina castelului.

  Un comentariu de la laurentiu.albei@yahoo.com spune ”ARTHUR: ROMANIA RULES”, ar un altul, de la Olteanu Samy, transmite ”Hooooo - Arthur România”.

  Alții sunt mai direcți: Pradatu Cosmin transmite ”NU RECOMAND... peste tot sunt urme de labă......”.

  Dar comentariile la recenzii sunt depășite de întrebările adresate pe aceeași pagină, care sunt foarte dure la adresa prințului.

  ”Vânătoarea de urși este inclusă?”, întreabă Arthur din România, sau ”Vă simțiți bine că ați ucis ursul Arthur în România?”. În diferite limbi de circulație, cum ar fi engleza sau germana, vizitatorii paginii mai întreabă ironic dacă găsesc capul ursului Arthur în castel, iar alții îi cer prințului să stea departe de România, și îi spun : ”Rușine să îți fie” și îl întreabă dacă în Austria e voie să vânezi urși din zonele protejate.

  Tematic

  Scandal cu acuzații grave: legătură între IOHANNIS și PRINȚUL care a împușcat URSUL!
  Stăpânul pădurilor din România: Ursul brun surprins în Parcul Național Piatra Craiului
  Ursul Arthur devine simbolul revoltei contra ”stăpânilor” din Occident
  Tagurile:
  Români, Urs

  Știrile Zilei