12:43 18 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  735110

  Mircea Badea are o reacție în stilul său inimitabil după o declarație a ministrului Mediului pe tema ursului Arthur.

  BUCUREȘTI, 13 mai  - Sputnik. Tema și felul în care este dezbătut în presă cazul uciderii ursului Arthur îl exasperează pe Mircea Badea. Vedeta TV a reacționat în stilul său inimitabil după o declarație a ministrului Mediului.

  ”Nu ar trebui să fie o temă dacă este cel mai mare”, a spus Tanczos Barna. ”Păi spune-i asta lui Cîțu, acela care ți-e șef! Sau spune la asociația aia de vânătoare care a sesizat CNA pentru tot universul și a trimis poze cu urși mai mari ca Arthur! Păi spune-le la ăia!”, a replicat Mircea Badea.

  Realizatorul TV a continuat să comenteze de spune Barna Taczos: ”Urșii cei mai mari din Europa sunt în România”, spune ministrul, la care Mircea Badea remarcă: ”Deci spune că nu ar trebui să fie o temă mărimea, după care continuă despre mărime! Urșii cei mai mari din Europa sunt în România” 

  ”Bine, eu cred că și cei mai mari boi, cumva, din Europa, sunt în România, am văzut eu câțiva – clar, cei mai mari boi! Oh, boi – Oh, boy, cum ar spune…” - partenerul strategic, completăm noi remarca lui Mircea Badea.

  De fapt, cazul uciderii ursului scoate și asta în evidență, iar multe reacții din spațiul public confirmă deplin… comentariul lui Mircea Badea, în sensul figurat, din păcate.

  Reamintim în sensul celor de mai sus declarația ministrului Tanczos Barna:

  ”Nu ar trebui să fie asta o temă: dacă este cel mai mare. Este greu să stabilești dacă este cel mai mare, dacă nu exista vânătoare. Problema este că a existat posibilitatea legală în ultimii patru ani ca aceste extrageri de forță majoră să fie transformate în altceva”, a declarat ministrul.

  Cum spuneam și cu alte ocazii, Mircea Badea nu prea greșește…

  Tagurile:
  Români, Mircea Badea

  Știrile Zilei