07:39 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  16260

  O frumoasă manifestare dedicată ”copiilor uciși în Donbass în timpul agresiunii armate a Kievului” a avut loc în țara-capitală a UE, de Ziua Internațională a Copilului

  BUCUREȘTI, 2 iun – Sputnik. Un eveniment cu totul special s-a derulat în Belgia, ieri, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

  Mai mulți cetățeni Belgiei au susținut o campanie a ”Îngerilor”, dedicată ”copiilor uciși în Donbass în timpul agresiunii armate a Kievului”, transmite Ambasada Rusiei la București.

  Evenimentul a fost organizat de șeful biroului Reprezentanței autoproclamatei Republici Populare Donețk, Kris Roman, din orașul Dendermonde.

  La manifestația de Ziua Internațională a Copilului, belgienii au onorat memoria copiilor uciși în timpul conflictului care durează de șapte ani, precum și a tuturor soldaților ruși și sovietici care și-au dat viața pentru bunăstare și pace.

  Participanții au exprimat nevoia de a sprijini Donbass și alte regiuni în care copiii trăiesc în condiții de război și în permanent pericol.

  Ambasada Rusiei la București arată că Ministerul de Externe al Republicii Populare Donețk își exprimă recunoștința față de membrii Reprezentanței din Dendermonde, precum și tuturor belgienilor care nu sunt indiferenți la ceea ce se petrece în Donbass și îi sprijină pe locuitorii Republicii.
  Tagurile:
  omagiu, Copii, Donbass

  Știrile Zilei