11:06 18 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  7540

  Un bărbat din Republica Moldova a intrat în aternția autorităților din România, după ce s-a suspectat că transporta un plic în care se afla o substanță verzui-maronie, ”probabil hașiș”. Ce spun autoritățile române.

  BUCUREȘTI, 9 iun – Sputnik. Situație tragi-comică la Iași, acolo unde un cetățean din Republica Moldova a avut probleme cu legea.

  Potrivit presei ieșene, bărbatul are 35 de ani și se numește Alexandru Spatari. Omul, imediat ce a coborât dintr-un avion care venea de la Paris, ”a început să transpire și să se comporte ciudat atunci când stătea la coadă, pentru a fi verificat de către vameșii ieșeni”.

  Sursa citată precizează că un angajat al Aeroportului Iași a văzut starea în care se afla bărbatul, așa că l-a luat la întrebări și l-a verificat minuțios.

  Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Iași, comisar Denis Mihaela Lazăr a explicat, pentru Agenția de Presă Sputnik că, la o cursă de Paris-Iași a fost depistat un cetățean moldovean care avea ascuns în pantof, sub tălpic, un plic transparent în care era o substanță vegetală de culoare verzui maronie susceptibilă a fi hașiș.

  Substanța a fost predată în vederea expertizării, iar cercetările sunt continuate de specialiștii din cadrul Brigăzii de combatere a criminalității organizate.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Iași, moldoveanul și-a continuat călătoria.

  La momentul de față, se fac cercetări în acest caz.

  ”Cercetările sunt coordonate de specialiști din cadrul Brigăzii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea unui procuror de caz, ce va stabili ce măsuri vor fi luate”, a subliniat comisar de poliție Denis Mihaela Lazăr.

  Tematic

  NUCLEARA: Cîțu, acuzat public: ”Se DROGA de față cu mine!”
  Rusia cere Facebook să elimine din Instagram ofertele pentru curierat de droguri
  NUCLEARA: Drulă acuzat că… ”închide ochii la traficul de droguri”?! 15 miliarde euro anual
  Tagurile:
  Droguri, Iași

  Știrile Zilei