13:22 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Paul Gascoigne

  Veste mare: un fotbalist de legendă și-a revenit după decenii de alcoolism și droguri

  © Photo: FB Paul Gascoigne
  Sport
  Sa primesc un link scurt
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
  27921

  Minune înaintea Campionatului Mondial: un fotbalist genial al anilor 90 a fost aproape răpus de droguri și alcool, dar și-a revenit incredibil!

  BUCUREȘTI, 20 mar — Sputnik, D.D. Unul dintre cei mai talentați fotbaliști englezi din toate timpurile, Paul Gascoigne, ajuns în ultimul hal de decădere datorită consumului de alcool, și-a revenit miraculos.

  Adulat pentru fazele unice și controversat pentru excentricitățile lui, "Gazza" a fost idolul tribunelor, apoi a devenit un client permanent al presei de scandal — iar după finalul carierei, genialul fotbalist transformându-se într-un alcoolic și un drogat.

  După aproape două decenii de alcool și droguri, anul trecut a urmat o cură intensă de dezintoxicare — "Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului, rugaţi-vă pentru el", notează ProSport.

  "Acum, însă, situaţia s-a schimbat la 180 de grade, iar despre Gascoigne se poate spune fără nicio problemă că a început o nouă viaţă", scrie ProSport, citând presa britanică. "Fără droguri, fără alcool, fără depresie, după o perioadă petrecută la dezintoxicare, un alt Gascoigne a apărut, practic, în faţa fanilor şi fotografilor!".

  Elocventă este această imagine recentă, postată pe Facebook de Gazza, de la o recepție la care a participat. Paul Gascoigne va împlini 51 de ani pe 27 mai.

  Тема:
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)

  Tematic

  Partea nevăzută a Marii Britanii: industria drogurilor și trafic de sclavi minori
  Șoc în Marea Britanie: Marinari drogați pe submarin nuclear cu rachete balistice
  Polițiști, medici, pedagogi, reținuți pentru droguri. Urmează noi rețineri
  Semnal de alarmă pentru părinţi: copiii lor ar putea fuma, bea, consuma droguri
  Tagurile:
  dezintoxicare, droguri, revenire, alcool, Paul Gascoigne, Marea Britanie


  Știrile Zilei