16:04 24 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.83
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Sport
  Sa primesc un link scurt
  203 0 0

  Este o variantă de compromis, dar noul venit, oricum, trebuie nu numai să promită, ci și să confirme că este un atacant de 24 de carate.

  BUCUREȘTI, 25 iul — Sputnik. Potrivit lui Marco Ruiz de la publicația AS, Real Madrid caută să semneze un contract cu uruguayanul Edinson Cavani, despre care se spune că este dispus să accepte transferul.

  Cavani, 31 de ani, care în  sezonul trecut a înscris 40 de goluri în 48 de meciuri pentru al PSG, este sub contract cu gruparea pariziană până în 2020.

  Edinson Cavani
  © AP Photo / Francisco Seco
  Edinson Cavani

  AS susține că aducerea lui Neymar sau a lui Mbappé de la PSG este imposibilă, deoarece ambii s-au alăturat clubului acum un an și fac parte din strategia pe termen lung.

  Potrivit sursei, atât actualul club al lui Cavani cât și el personal ar avea de câștigat: PSG ar evita sancțiunile pentru politica sa de transferuri, iar fotbalistul ar putea pune capăt conflictului cu Neymar, larg mediatizat în presă.

  Pe 10 iulie, Real Madrid a anunțat că cel mai bun golgheter, Cristiano Ronaldo, va pleca la campiona italiană Juventus pentru suma de 100 de milioane de euro.

  Tagurile:
  aducere, Real Madrid, Edinson Cavani


  Știrile Zilei