16:12 20 August 2019
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.62
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.70
  Drapelul Rusiei

  Rusia, lovitură formidabilă – surpriză uriașă aseară!

  © AP Photo / Dmitri Lovetsky
  Sport
  Sa primesc un link scurt
  61870

  Victoria este cu atât mai surprinzătoare cu cât de partea cealaltă a fost noul locul I ATP (de astăzi), care venea după o serie de 22 victorii consecutive și trei titluri la rând

  BUCUREȘTI, 5 nov - Sputnik, Evan Răutu. Surpriză teribilă la Paris, unde tenismanul rus Karen Hacianov a câştigat turneul ATP Masters 1.000, învingându-l în finală pe marele campion sârb Novak Djokovic, cu scorul 7-5, 6-4.

  Victoria este cu atât mai surprinzătoare cu cât Djokovic, din nou locul 1 ATP de astăzi, venea după o serie de 22 victorii consecutive și trei titluri la rând - Cincinnati, US Open și Shanghai – un parcurs impresionant început în august.

  Karen Khachanov
  © Sputnik / Григорий Сысоев
  Tenis. Karen Khachanov, poză simbol

  Pentru corectitudine, trebuie menționat că marele campion sârb venea după o epuizantă semifinală, pe care a jucat-o sâmbătă cu Roger Federer, încheiată după trei ore de joc, ceea ce a dus, evident, la probleme fizice pentru Djokovici – fapt vizibil în finală.

  De menționat că este cel mai important titlu al carierei lui Hacianov, care urcă pe locul 11 în clasamentul  ATP. Turneul de la Paris a beneficiat de premii totale în valoare de 4.872.105 euro.  Știrile Zilei