00:21 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Cristina Neagu

  Federația Română de Handbal, anunț despre sănătatea Cristinei Neagu

  © Photo: Facebook / Cristina Neagu
  Sport
  Sa primesc un link scurt
  422430

  Căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României, Cristina Neagu, va fi supusă unor teste, pentru a se stabili starea ei de sănătate.

  BUCUREȘTI, 12 dec – Sputnik, Daniel George Nistor. Neagu s-a accidentat spre sfârșitul meciului cu Ungaria, de miercuri seară, și nu a mai putut continua meciul.

  ULTIMA ORĂ, update - Neagu ratează restul Campionatului European 2018 >>>

  România e calificată în semifinalele Euro 2018. Adversar redutabil >>>

  "În urma accidentării suferite în partida de astăzi contra Ungariei, căpitanului echipei naționale a României, Cristina Neagu, i se vor efectua o serie de teste, mâine de dimineață, pentru a determina natura exactă a accidentării", a anunțat Federația Română de Handbal,  pe rețeaua de socilizare Facebook

  "Vă vom ține la curent cu noi informatii. Vă multumim că sunteți alături de Cristina și de echipa națională!" – au spus oficialii FRH.

  Antrenorul echipei naționale, Ambrus Martin, a chemat-o pe Bianca Bazaliu (CSM București), pentru a o înlocui în lot pe Cristina Neagu, în cazul în care aceasta va fi disponibilă.

  România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin și va juca pe 14 decembrie, la Paris, cu Rusia. În cealaltă semifinală se vor întâlni Franța și Olanda.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei