09:42 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Evgheni Trefilov

  Antrenorul Trefilov și presa din Rusia, fair-play față de România. Ce au spus

  © Photo: Facebook / Federația de handbal din Rusia
  Sport
  Sa primesc un link scurt
  315860

  Atât presa din Rusia, cât și antrenorul Evgheni Trefilov au dat dovadă de fair-play după victoria din semifinala cu România.

  BUCUREȘTI, 15 dec – Sputnik, Daniel George Nistor. Trefilov a recunoscut că echipei sale nu i-a fost ușor să învingă România, care a făcut o primă repriză excelentă, conducând și la 3 goluri diferență și intrând la pauză cu un dezavantaj minim, 15-16.

  "Am muncit mult să ajungem în finală. Echipa României ne-a pus multe probleme, este adevărat", a declarat antrenorul Sbornaia, potrivit cotidianului de sport Fanatik.ro

  El a menționat că naționala noastră a acuzat lipsa celei mai bune jucătoare.

  "Vreau să le felicit pe jucătoarele mele care au ajuns în finală. Merită felicitări şi echipa României, care chiar dacă nu s-a putut baza pe Cristina Neagu, a luptat până la final", a subliniat Evgheni Trefilov.

  Presa de la Moscova a lăudat evoluția Annei Vyakhireva, care a marcat 13 goluri, și totodată a remarcat lipsa Cristinei Neagu.

  "Rusia merge în finala Campionatul European! Mulţumim, Vyakhireva", a titrat Sport-Express, conform Prosport.ro

  "Este extrem de urât să te bucuri de accidentarea unui adversar. În echipa noastră, nimeni nu s-a bucurat de drama lui Neagu", au scris jurnaliștii ruși.

  Ei precizează însă că în acelaşi timp, toată lumea a înţeles că şansele Rusiei privind calificarea în finală erau mai mari ca niciodată.

  "După două înfrângeri în ultimele trei meciuri, România îşi pierduse şi liderul. Antrenorul echipei, Ambros Martin, a cerut ţării să creadă până la final în echipa naţională a României", arată cei de la Sport-Express.

  România a fost întrecută de Rusia cu 22-28 în semifinala Campionatului European de handbal feminin și va juca duminică "finala mică", în urma căreia va fi stabilită câștigătoarea medaliei de bronz la Campionatul European.

  Astfel, meciul România – Olanda va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 15.

  Finala Euro 2020, Franța – Rusia, se va disputa în aceeași zi, cu începere de la ora 18.30.

  Tematic

  Handbal: România e calificată în semifinalele Euro 2018. Adversar redutabil
  Ultima oră, handbal: Neagu ratează meciul cu Rusia. Verdictul medicilor
  Handbal: România se va bate cu Olanda pentru bronz, Rusia și Franța vor disputa titlul
  Tagurile:
  României, selecționata, fair-play, Antrenor, Rusia


  Știrile Zilei