14:34 26 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.46
 • USD17.22
 • RUB0.23
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Sport
  Sa primesc un link scurt
  5210

  Judocanul Denis Vieru revine la forma de altădată! Sportivul de 24 de ani a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de la Praga!

  CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. Denis a obținut 4 victorii în categoria de greutate 66 kg. A dispus mai întâi de irlandezul Nathon Burns și spaniolul Alberto Gaitero, dar apoi i-a cedat sârbului Strahinja Buncic, care în final s-a clasat pe locul 5.

  În recalificări, Vieru l-a învins pe germanul Sebastian Seidl, iar în meciul pentru medalia de bronz a dispus de georgianul Vazha Margvelashvili, de la care a cedat în finala mică a Jocurilor Europene de la Minsk anul trecut.

  Meciul revanșă poate fi urmărit pe următorul video, începând cu 1:26:24.

  Denis Vieru a fost ales cel mai bun sportiv anul trecut de către Asociația Presei Sportive din Moldova. A reușit să câștige Grand Slam-ul de la Baku, Grand Slam-ul de la Paris, Grand Prix-ul din Antalya și Universiada Mondială din Napoli. A cucerit și bronzul la Campionatul Mondial de la Tokyo, dar medalia i-a fost retrasă pentru neglijență la testul anti-doping.

  Denis Vieru are șanse mari să revină la Tokyo, el fiind pe lista olimpică de calificare către Jocurile Olimpice de anul viitor.

  Tagurile:
  Denis Vieru

  Știrile Zilei