08:50 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Sport
  Sa primesc un link scurt
  52 0 0

  Tottenham și Manchester United au completat careul de ași din semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce au trecut de Stoke, respectiv Everton, iar formațiile și-au aflat adversarele din penultimul act.

  CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Manchester United - Manchester City este capul de afiș din semifinalele Cupei Ligii Angliei! United nu a avut un meci ușor aseară pe terenul lui Everton, scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate pe final de Cavani (minutul 88) și Martial (90+6).

  City, care a trecut o zi mai devreme de Arsenal, cu 4-1, continuă cursa pentru cucerirea pentru a patra oară la rând a Cupei Ligii Angliei.

  În cealaltă semifinală se vor duela Tottenham și Brentford. Partidele se vor desfășură într-o singură manșă pentru a nu încărca și mai mult programul echipelor. Brentford, locul 4 în liga a doua, a trecut în mod surprinzător de Newcastle, cu 1-0.

  Finala Cupei Ligii Angliei din acest sezon a fost amânată pentru 25 aprilie 2021, pe Stadionul Wembley. Câștigătoarea competiției își va asigura calificarea în UEFA Europa Conference League, noua competiție înființată de forul european.

  Tagurile:
  Anglia, Meci

  Știrile Zilei