19:27 12 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  © Sputnik /

  Generalul român Dănuț Saulea a participat la o emisiune la Sputnik Moldova în cadrul căreia a vorbit despre cât de în siguranță este România din moment ce face parte din NATO.

  Fostul deputat român, generalul Dănuț Saulea a participat la o discuție în studioul Sputnik Moldova la care a fost abordată chestiunea aderării sau neaderării Republicii Moldova la NATO. Întrebat ce sfat i-ar da în această chestiune un român unui moldovean, Saulea a răspuns:"Să înțeleagă sufletul unui moldovean, împlinirile și dezamăgirile, tristețea, să meargă prin Siberia, pe unde a  fost moldoveanul acesta, să vadă cum acum el merge necăjit prin Europa, să vadă cât de necăjiți sunt moldovenii și apoi să-și dea părerea dacă trebuie Moldova să intre în NATO", a declarat generalul Dănuț Saulea în cadrul unei emisiuni de la Sputnik Moldova.

  În cadrul aceleiași emisiuni, moderată de jurnalista Tatiana Cebotari, generalul Dănuț Saulea s-a referit și la baza militară de la Deveselu, dar și la conflictul transnistrean și pe cât de mult deranjează acesta Bucureștiul.

  Autor: Tatiana Cebotari

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Tagurile:
  Deveselu, NATO, Dănuţ Saulea, România


  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei