15:46 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  МЧС РФ

  Un elicopter al companiei aeriene „Vostok” s-a prăbușit miercuri, la ora 11:30 (ora locală) (04:30 ora Chișinăului). Urmăriți în imaginile video intervenția la locul catastrofei a angajaților Ministerului Situațiilor Excepționale.

  Tragedia s-a produs în regiunea străzilor Antennaia și Hirurghiceskaia din Habarovsk.

  Ofițerii Direcției de Anchetă în Transport din Extremul Orient a Comitetului de Anchetă al Federației Ruse au deschis un dosar penal în legăturăcu prăbușirea elicopterului Mi-8, conform art. 263, p. a treia, CP al FR (încălcarea regulilor de securitate a circulației și exploatării transportului aerian).

  Reprezentantul Direcției de Anchetă în Transport din Extremul Orient a Comitetului de Anchetă al Federației Ruse a declarat că anchetatorii examinează trei versiuni-standard ale producerii catastrofei: condiții meteo nefavorabile, defecțiune tehnică, eroare de pilotaj.

  Potrivit informației Guvernului ținutului Habarovsk, fragmentele elicopterului au fost aruncate pe o rază de doi kilometri. Au fost date și numele victimelor aflate la bord: Aleksei Ștanko, Dmitri Makarov, Anton Ermakov, Victor Posohov, Iuri Boroda și Igor Ulianov.

  Guvernatorul a dispus să fie alocat câte un milion de ruble pentru familiile victimelor acestei catastrofe aviatice.

  În ținutul Habarovsk, ziua de joi, 12 aprilie, a fost declarată zi de doliu.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei