00:21 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  © Ruptly AP

  Administrația președintelui Columbiei a anunțat că 285 persoane au fost rănite în urma evenimentelor din 23 februarie din Venezuela.

  În urma acțiunilor de astăzi au avut de suferit 285 de persoane, în primul rând, din cauza gazelor lacrimogene, se spune într-un mesaj al administrației prezidențiale a Columbiei, publicat în Twitter.

  Pe 23 februarie, opoziția a încercat să transporte în Venezuela ajutoare umanitare. Guvernului președintelui Nicolas Maduro a interzis categoric accesul acestora. În același timp, șeful statului venezuelean a anunțat că închide frontiera terestră cu Brazilia și examinează posibilitatea închiderii frontierei cu Columbia.

  Vicepreședintele Venezuelei, Delcy Rodríguez, a reamintit anterior că în cadrul dreptului umanitar internațional ajutorul umanitar se oferă în cazul unor dezastre naturale, conflicte militare, război. Potrivit lui, afirmațiile despre existența unei crize umanitare au drept scop justificarea unei invazii în Venezuela, însă poporul nu va permite acest lucru.

  Тема:
  Tentativa de lovitură de stat în Venezuela (87)

  Tematic

  Moscova: SUA planifică să livreze arme opoziției din Venezuela
  SUA: utilizarea forței la granița Venezuelei nu va rămâne nepedepsită
  Alertă în Venezuela: Maduro desfășoară armata la frontiera cu Columbia
  Washingtonul nu exclude o intervenție militară în Venezuela
  Tagurile:
  Columbia, Venezuela
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei