10:25 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72

  Un tânăr a murit într-un accident teribil în nordul Rusiei, când un vehicul s-a ciocnit cu un camion pe o autostradă locală. Șoferul a pierdut controlul mașinii în momentul în care a virat brusc din cauza unui vehicul îi venea neregulamentar din față.

  Înregistrarea video cu momentul dramatic al accidentului a apărut marți pe o rețea de socializare, publicat de poliția din regiunea Murmansk, învecinată cu Finlanda și Norvegia.

  Fragmentul video de pe camera de bord arată o mașină care se deplasează de-a lungul autostrăzii aparent goale, când, dintr-o dată, o altă mașină care se apropie face o depășire a unui camion, intrând pe banda de contrasens, fără a se asigura dacă reușește să facă această depășire și nu creează impedimente pentru vehiculele care vin regulamentar din față. Șoferul scapă cu ușurință de o coliziune, dar pierde controlul asupra mașinii, care alunecă și se îndreaptă spre banda opusă.

  Partea tragică este faptul că un alt camion de mare tonaj se îndrepta din direcția opusă. Timpul a fost aparent prea scurt pentru a evita coliziunea. Imaginea sugerează că mașina s-a răsturnat în urma accidentului.  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei