06:17 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  © Ruptly

  Președintele rus și omologul său nord-coreean au dat mâna pe 25 aprilie la Vladivostok, deschizând primul lor summit. Negocierile tete-a-tete dintre cei doi lideri au durat ceva mai mult de o oră, peste timpul inițial preconizat.

  Vladimir Putin și Kim Jong-un sunt la prima întâlnire pe 25 aprilie în Vladivostok, un oraș port în Orientul Îndepărtat al Rusiei.

  Liderul nord-coreean i-a mulțumit omologului său rus pentru invitația sa în Rusia, sperând că întâlnirea va fi "foarte semnificativă" pentru relațiile dintre cele două țări "care au o lungă istorie și tradiții de prietenie".

  "Bilateral, avem multe de făcut pentru a dezvolta legături comerciale și economice, precum și pentru a dezvolta contacte umanitare", a spus Vladimir Putin. El a felicitat eforturile Coreei de Nord de a-și normaliza relațiile cu Seul și Washington.

  Discuțiile dintre Vladimir Putin și Kim Jong-un au avut loc tete-a-tete și au durat mai mult de o oră. Aproape 50 de minute au fost inițial planificate pentru aceste discuții.

  Întâlnirea a avut loc într-un moment în care negocierile dintre Coreea de Nord și Statele Unite după summit-ul dintre Kim Jong-un și Donald Trump, din luna iunie a anului trecut, par a fi blocate.

  Тема:
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei