08:21 18 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.71
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.71
  Facebook / StoLo TV

  În această perioadă în care opinia publică e marcată de scandalul crimelor din Caracal, se propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.

  ”Aștia suntem, bă!!! Și ne mirăm că țara este în halul în care este”, a comentat cunoscuta internaută din Munchen, Monica Krueger, care ne invită să urmărim un ”experiment social”.

  Este vorba de o simplă dar interesantă inițiativă a unei televiziuni online care, în această perioadă în care opinia publică e marcată de cazul crimelor din Caracal, propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.

  AM BĂTUT-O ÎN VĂZUL OAMENILOR” se intitulează ”experiment social” pus în scenă de Ciprian și Alice, realizatori la postul ”StoloTV”.

  Experimentul e simplu și testează reacția cetățenilor: în mai multe locații din plin centrul municipiului Ploiești, multe aglomerate, Ciprian o agresează pe Alice.

  E bine, în ciuda faptului că o fată este agresată – trasă de păr, lovită, trântită la pământ etc. – lumea nu intervine… cu foarte puține excepții! Și, nota bene, Ciprian nu are un aspect fioros; ce s-ar fi întâmplat dacă în locul său ar fi fost un ins hirsut, un dur cu figură sinistră? 

  Iată acest experiment care trebuie să ne dea gândit – și care are deja sute de mii de vizualizări. Sperăm cu folos, nu doar pentru ”divertisment”.  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei