05:11 24 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.38
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.70
  © Sputnik / Vladimir Polusatov

  Acest accident groaznic a zguduit întreaga țară. Un Porsche a intrat cu 130 de kilometri la oră într-un troleibuz, acesta ajungând pe trotuar în urma impactului. Un om a murit, iar alți 28 au fost răniți.

  Accidentul a avut loc luni, pe strada Alba Iulia, intersecție cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău. Potrivit martorilor oculari, șoferul automobilului Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și a intrat în intersecție la culoarea roșie a semaforului. Automobilul a lovit în plin un troleibuz, care a fost proiectat pe trotuar.

  În urma coliziunii, în juir de 20 de pasageri din troleibuz au fost transportați la spital. Pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar femeia care se afla la volanul Porsche-ului a fost dusă în stare gravă la spital. Aceasta a suportat o intervenție chirurgicală complicată, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

  De asemenea, potrivit medicilor, o femeie care se afla în troleibuz în momentul impactului se află și ea în stare gravă la Reanimare.

  Șoferița care a produs cumplitul accident din sectorul Buiucani a comis anterior zeci de încălcări în trafic, având în prezent permisul de conducere suspendat. Ea are la activ 43 de procese verbale contravenționale și a fost trasă la răspundere penală de cinci ori.

  Exclusiv: Șoferița care a provocat accidentul ucigaș din Buiucani are mai multe ”păcate”>>>

  Anterior ea a mai produs un accident rutier fiind în stare avansată de ebrietate. În anul 2017 aceasta a rămas fără permis de conducere pe un termen de doi ani după ce a tamponat o mașină, fiind condamnată la șase luni de detenție cu executare.

  În momentul producerii accidentului, șoferița circula cu viteza de aproximativ 130 km/oră. Oamenii legii nu au stabilit deocamdată dacă femeia consumase alcool înainte de a urca la volan. Aceasta riscă șapte ani de închisoare.

  Tagurile:
  Moldova, Accident


  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei