10:14 23 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.66
 • RUB0.28
 • RON4.10
 • UAH0.72
  © Video : twitter/@realDonaldTrump/facebook/maria.zakharova

  Serghei Lavrov a avut o întrevedere cu Donald Trump. Discuțiile între șeful diplomației ruse și președintele SUA au durat doar 45 de minute, desfășurându-se cu ușile închise. Ceea ce a constituit un nou motiv de acuzații de la Washington la adresa Moscovei.

  Șeful comisiei speciale pentru spionaj al Camerei Reprezentanților Congresului SUA a declarat că acest format al discuțiilor reprezintă „un succes al propagandei ruse”.

  De cealaltă parte, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a declarat că criticile lui Adam Schiff sunt absurde.

  De ce Lavrov a comparat diplomații ruși cu sportivii și ce șanse are normalizarea relațiilor dintre cele două mari puteri, urmăriți în materialul video Sputnik.

  Serghei Lavrov, a declarat pentru presă că președintele american înțelege care sunt beneficiile pentru țara de pe urma unor relații bune dintre Rusia și SUA.

  Ministrul rus de Externe a ajuns la Washington pe 10 decembrie. Pe lângă întâlnirea cu Trump, care a durat aproximativ 45 de minute, ministrul rus a purtat discuții cu secretarul de stat Mike Pompeo.

  Tagurile:
  SUA, Donald Trump, Serghei Lavrov


  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei