15:59 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  © Video : Ruptly / WH.GOV

  Donald Trump s-a adresat cu un mesaj controversat către națiune. În discursul rostit în fața Congresului, liderul american s-a lăudat cu realizările obținute în cei trei ani de activitate.

  Președintele SUA, Donald Trump, și-a rostit în fața Congresului discursul anual adresat națiunii, “Despre situația din țară”. Șeful de la Casa Albă a deschis în culori vii rezultatele activității lui de trei ani în calitate de președinte. Partea principală a discursului a fost dedicată realizărilor economice, precum și politicii externe.

  Trump a povestit cum a făcut “America din nou măreață”, vorbit despre realizările în lupta cu terorismul și despre misiunile de pace ale SUA în Orientul Mijlociu.

  Statele Unite, prin politicile sale promovate în Orientul Mijlociu, încearcă să protejeze viața americanilor și să pună capăt conflictelor din regiune în care este implicată America, a declarat președintele Donald Trump.

  Discursul nu a fost lipsit de momente confuze: liderul american a refuzat să-i strângă mâna președintelui Camerei Reprezentanților din Congresul american, Nancy Pelosi. Drept răspuns, Pelosi a rupt demonstrativ copia textului discursului lui Trump.  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei