12:15 19 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  © Video : Ruptly / @KevinxSanchez / Departamentul de Poliție din Atlanta / Biroul de Investigare al Statului din Georgia

  Un nou val de proteste în SUA - de data aceasta în Atlanta. Zeci de oameni au ieșit în stradă după ce a murit afro-americanul Reichard Brooks, din cauza acțiunilor poliției.

  Polițiștii l-au rănit pe un bărbat în timpul reținerii, după ce a luat un electroșoc de la unul dintre ofițeri și a încercat să fugă. Brooks a murit mai târziu într-un spital. Protestatarii au blocat o autostradă din centrul orașului și au dat foc restaurantului lui Wendy, unde a avut loc incidentul. Protestele nu încetează de câteva săptămâni în Statele Unite.

  Primul val a fost provocat de moartea afro-americanului George Floyd din Minneapolis, în timp ce a fost reținut de polițiști. Apoi, manifestațiile au avut loc în mai multe orașe importante din Statele Unite și din lume. În unele locuri, au degenerat în revolte și confruntări cu oamenii legii.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei

  • Finala Champions League, victoria echipei Bayern Munchen

   Bayern Munchen a început în forță cursa pentru câștigarea unui nou titlu de campioană! La doar 3 săptămâni de la cucerirea Ligii Campionilor şi la 5 de la meciul în care au umilit-o pe Barcelona, bavarezii au reuşit un alt rezultat incredibil.

   29
  • Pentru prima dată de la începutul epidemiei în Franța, numărul cazurilor zilnice de Covid-19 a depășit 13.000. Astfel, vineri, instituţia de sănătate publică din Franţa a raportat 13.215 de noi pacienți, însemnând cu 2.622 mai mulți decât în ziua precedentă.

   105
  • Sistemul american de apărare antirachetă Patriot

   Americanii și-am amplasat rachetele sol-aer Patriot în România nu pentru intenționează să lupte cu Rusia, ci pentru că vor să ruineze economia acestei țări antrenând-o în goana înarmării, ca pe timpul războiului rece.

   237