01:17 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  © Sputnik / Evghenii Panasenco

  Iubitorii de animale se pot relaxa și lua masa în compania pisicilor. Un local din Capitală a decis să preia experiența altor state și să aducă o doză de pufoșenie celor care adoră animalele de companie.

  Angajații localului le propun oamenilor să ia masă alături de pisici, iar între timp să se joace cu ele. Cei care adoră animalele sunt clienți fideli, spune administratoarea.

  Pisică
  © AP Photo / AP Images for Humane Society International

  Totuși, pentru vizitatori există și anumite reguli. Aceștia trebuie să-și dezinfecteze mâinile înainte de a pune mâna pe pisici, pentru a nu aduce vreo infecție. Totodată, este interzis ca animalele să fi hrănite cu mâncarea clienților. Ele trebuie să mănânce doar hrană specială. Administratoarea le interzice clienților să se comporte agresiv cu animalele, iar părinților cu copii li se recomandă o atenție sporită, ca micuții să nu le provoace durere pisicilor și invers.

  Oamenii reacționează diferit, spune administratoare. Unii sunt de părere că este o greșeală să ții animalele închise într-un local, alții spun că aceste animale se simt bine și sunt mult mai îngrijite decât dacă s-ar afla în stradă. Clienții spun că merg în local pentru a se relaxa și pentru a se umple de energie după o zis grea de muncă.

  În cafenea sunt 14 pisici, majoritatea dintre ele au fost luate din stradă și doar patru sunt de rasă. Ele au fost îngrijite, vaccinate, iar apoi au fost prezentate clienților. Potrivit administratoarei, animalele deja s-au obișnuit cu noua lor casă și se simt relaxate.

   

  Tematic

  În Japonia circulă un tren cu pisici
  Bucureștiul, în colaps? Nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă
  10 mii de pisici sunt omorâte anual în Belgia
  Tagurile:
  pisici

  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei