02:23 15 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.50
  • USD17.70
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
    © Ruptly

    După aproape 50 de zile de calm, în dimineața zilei de miercuri, Muntele Etna s-a trezit din nou, aruncând jeturi de lavă și coloane întunecate de cenușă în cerul de deasupra Cataniei din craterul său de sud-est.

    Miercuri dimineță, vulcanul Etna s-a trezit din nou, aruncând jeturi de lavă și coloane întunecate de cenușă în cerul de deasupra Cataniei din craterul său de sud-est. Urletele vulcanului s-au auzit clar în zonile din apropiere.

    Fenomenul a început în jurul orei 02:00 CET (ora locală; 01:00 GMT) și s-a încheiat în jurul orei 07:00 CET (ora locală; 06:00 GMT) miercuri dimineață.

    Vulcanul din vârful sicilian Etna, care are o înălțime de 3.329 metri, este considerat unul dintre cei mai activi din lume.

    Tagurile:
    Italia, Etna

    Mai multe materiale video

    Știrile Zilei