21:29 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65

  Trei răufăcători înarmați au pătruns în biroul casei de pariuri cu scopul de a face bani ușori, dar un vizitator în vârstă care se afla acolo a ripostat.

  Acest incident interesant s-a întâmplat în Irlanda și a fost surprins de o cameră CCTV. Trei tâlhari în glugă și măști, înarmați cu ciocane și o armă, au pătruns în camera unde erau trei clienți și un manager.

  Un vizitator a fugit imediat, al doilea s-a târât sub masă, iar al treilea - Denis O'Conor, în vârstă de 83 de ani - a rămas calm în picioare. Nu se aștepta niciun răspuns de la un bărbat atât de în vârstă, dar acesta s-a apropiat încet de cei doi hoți care l-au atacat pe angajat și s-a luptat cu unul dintre ei.

  Văzând această întorsătură a evenimentelor, managerul a decis să-l susțină pe cel curajos și a început să se lupte cu al doilea tâlhar, în timp ce al treilea, cu un pistol, aștepta de cealaltă parte a camerei. Drept urmare, pensionarul a alungat mai întâi un hoț, apoi un altul, înarmatul cu pistol. După ce s-a repezit la al treilea, dar a fugit împreună cu complicii săi, primind un șut în fund.

  După cum a povestit câștigătorul luptei, el nu s-a gândit la consecințe și a vrut doar să-l ajute pe managerul casei de pariuri. Potrivit acestuia, el a făcut ceea ce ar fi făcut oricine altcineva în locul său, dar acest lucru este discutabil, deoarece alți vizitatori s-au speriat și nu au făcut nimic.

  Tagurile:
  Pariuri, Bunica

  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei