23:11 22 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.64
 • USD18.02
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  SONDAJ
  Sa primesc un link scurt
  7856524

  Liberalii au depus o sesizare prin care doresc să o sancționeze pe Diana Şoşoacă, acuzând-o în fel și chip! Considerați că este o tentativă de a o bloca pe senatoare să mai întreprindă acțiuni curajoase și să facă declarații care deranjează grupurile de putere?

  BUCUREȘTI, 7 apr – Sputnik. Ieri, Biroul permanent al Senatului a trimis Comisiei juridice o sesizare a grupului PNL care o vizează pe Diana Şoşoacă.

  Pe un ton arogant, liberalii propun ”eliminarea unei probleme care se perpetuează de la începutul legislaturii în Parlamentul României: comportamentul necorespunzător, nociv şi neregulamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Şoşoacă”.

  Liberalii scriu că este ”inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici-Şoşoacă să sfideze orice normă legală şi orice regulă a bunului-simţ în cea mai prestigioasă instituţie a ţării, în care fiecare dintre noi, la fel ca şi domnia sa, este legitimat prin votul electoratului. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă adusă atât Parlamentului, cât şi românilor”.

  Tupeul PNL este uriaș atunci când vorbesc de ”cea mai prestigioasă instituţie a ţării” – adică Parlamentul pe care l-au supus celor mai abjecte insulte alături de ”piața” din perioada 2017-2018!

  Mai mult, liberalii o acuză pe Diana Șoșoacă de instigare la ”ură şi haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jigneşte, aduce ofense şi grave acuzaţii neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist”.

  Desigur, ei nu dau exemple – asta în condițiile în care intervențiile senatoarei sunt publice, sunt vizibile pe site-ul Senatului – și nu există acolo aspecte de tip ”homofob, xenofob, extremist”… decât dacă apărarea credinței și tradițiilor românești presupune toate astea!

  sondaj

  Vor partidele și grupurile de interese să o blocheze pe Diana Șoșoacă?
  • DA – Diana Șoșoacă le dă în vileag secretele și faptele de care nu se vorbește
   89.8% (1321)
  • NU – Diana Șoșoacă trebuie sancționată, a depășit limitele
   8.8% (130)
  • Nu știu
   1.4% (21)
  au votat: 1472

  Liberalii fac chiar un apel la toate partidele ”să lăsăm orgoliile politice (…) trebuie să soluţionăm urgent problema”. Adică să o sancționeze dur pe Diana Șoșoacă, chiar modificând Regulamentul!

  Ori, în condițiile în care Diana Șoșoacă NU a ”înjurat” sau ”insultat și calomniat” așa cum o acuză liberalii – la concluzie se poate ajunge? Că vor să închidă gura senatoarei!

  S-a speriat mafia politică de Diana Șoșoacă și vrea să o reducă la tăcere, așa cum se dorea, fără succes, în cazul lui Vadim Tudor? Sigur, Diana Șoșoacă este singură, nu are un partid puternic, cum era PRM-ul lui Vadim.

  Dar are o bună parte din opinia publică – care fie e de partea ei, fie e atentă la ce spune senatoarea!

  În acest context, lansăm un sondaj cu o singură întrebare:

  Vor partidele și grupurile de interese să o blocheze pe Diana Șoșoacă?

  DA – Diana Șoșoacă le dă în vileag secretele și faptele de care nu se vorbește

  NU – Diana Șoșoacă trebuie sancționată, a depășit limitele

  Nu știu

  Tagurile:
  Sondaj, Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei