16:41 19 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Ghiocei

  Adio, ninsori și geruri. Ne așteaptă o săptămână de primăvară adevărată

  © Sputnik / Валерий Шустов
  România: vremea, calamități naturale
  Sa primesc un link scurt
  83 0 0

  Potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, săptămâna care vine ne va bucura cu mult soare și temperaturi generoase de până la 19 grade.

  CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru duminică, 25 martie, cer variabil și fără precipitații. Temperatura aerului se va situa între 0 și plus 5 grade.

   

  Noaptea de duminică spre luni, se vor întregistra între —3..-8 grade Celsius. 

  Săptămâna viitoare, treptat temperatura aerului va crește. Luni diurnele vor oscila între +3..+8 grade. Vor cădea ploi slabe pe întreg teritoriul țării.

  Marți ziua se vor înregistra +5..+10 grade Celsius, în nordul republicii se prevăd precipitații slabe.  

  Începând cu ziua de miercuri vremea începe să se încălzească vizibil. Mercurul din termometre va urca până la 13 grade în sudul țării. 

  De joi noaptea, în Moldova nu se vor mai înregistra temperturi negative. Ziua de joi, 29 martie, ne va aduce mult soare și temperaturi pe potrivă. De la nord la sud vom avea între +12..+17 grade Celsius. 

  Vinerea și sâmbăta viitoare, vremea de afară ne va face să uităm de ninsorile din martie. În aceste zile ne vom bucura de valori termice situate între +14..+19 grade Celsius.

  Tagurile:
  venirea primăverii, temperaturi peste zero, prognoza meteo, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei