04:11 19 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.39
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Ninsoare

  Prognoză meteo: Cum va fi vremea de Centenar şi de Sf. Nicolae. Vin ninsorile şi gerul?

  © Sputnik / Nicu Goncear
  România: vremea, calamități naturale
  Sa primesc un link scurt
  70820

  Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat o prognoză meteo până la mijlocul lunii decembrie. Putem afla cum va fi vremea de Centenar şi de Sf. Nicolae. Cât de tare se va răci şi când vin ninsorile.

  BUCUREŞTI, 16 nov – Sputnik, Doina Crainic. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

  Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

  Săptămâna 19.11.2018 – 26.11.2018

  TEMPERATURA MEDIE A AERULUI: Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă în regiunile estice, sudice și parțial în cele centrale, iar în restul țării vor fi în general apropiate de mediile multianuale ale săptămânii.

  CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII: Cantitățile totale de precipitații vor fi cel mai probabil excedentare în regiunile sudice, estice și local în centrul țării, iar în restul teritoriului se vor situa în jurul mediilor climatologice ale săptămânii.

  Săptămâna 26.11.2018 – 03.12.2018

  TEMPERATURA MEDIE A AERULUI: Mediile valorilor termice ale săptămânii se vor situa sub cele normale în toate regiunile, cu o abatere negativă mai prununțată în partea de est a țării.

  CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII: Cantitățile de precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate de mediile multianuale în nord-vestul și centrul țării și ușor excedentare în restul teritoriului.

  Săptămâna 03.12.2018 – 10.12.2018

  TEMPERATURA MEDIE A AERULUI: În general mediile valorilor termice ale acestei săptămâni se vor situa ușor sub cele normale pentru acestă perioadă în est și sud-est și vor fi apropiate de acestea în restul teritoriului.

  CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII: Cantitățile de precipitații se vor situa în general în limite normale ale perioadei.

  Săptămâna 10.12.2018 – 17.12.2018

  TEMPERATURA MEDIE A AERULUI: Mediile valorilor termice, în general, se vor situa ușor sub cele normale

  CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII: În general, regimul pluviometric se va încadra în limitele climatologice ale săptămânii cu posibilitatea unui ușor deficit, local, în regiunile estice.

  Tematic

  Prognoza meteo pe noiembrie. Cât de frig va fi. Vor veni ninsorile?
  Prognoză meteo alarmantă. Când vin ninsorile şi gerul. Cum vor fi decembrie şi ianuarie
  Alertă meteo – cod galben de vânt şi ninsoare în multe zone din România
  Tagurile:
  Centenar, Vremea


  Știrile Zilei